Rokmi budovaná dôvera

Nida Štart a Nida Finish

Nida Štart a Nida Finish sú sadrové tmely, ktoré sa celé roky využívajú na stavebné opravy a na finálnu úpravu povrchov. Boli vyvinuté už pred 15 rokmi, aby mohli tvoriť systémové riešenia spolu s profilmi a sadrokartónovými doskami v rámci systémov suchej výstavby Nida. V priebehu tých rokov sa stali jednými z najznámejších výrobkov na trhu.

Nida Štart a Nida Finish si na trhu získali veľkú dôveru vykonávateľov a dodávateľov, vďaka čomu sa mohli stať súčasťou mnohých veľkolepých objektov, ako je napr.:

  • Múzeum 2. svetovej vojny (Muzeum II Wojny Światowej) v meste Gdansk
  • Múzeum moderného umenia (Muzeum Sztuki Nowoczesnej) vo Varšave
  • Národné hudobné fórum (Narodowe Forum Muzyki) vo Vroclave
  • Hotel Bristol v meste Rzeszow.

ČO JE KĽÚČOM K ÚSPECHU OBOCH VÝROBKOV?

Predovšetkým kvalita. Kvalita a kompatibilita. Obidva výrobky spoločne výborne pracujú, vďaka čomu montážnici môžu pokojne spať.

Nida Štart tvorí tvrdý, pevný a trvanlivý spoj, ktorý je odolný voči pôsobeniu štandardných napätí, aké prenáša konštrukcia. Navyše tento výrobok je ideálny aj na iné práce v rámci finálnej úpravy, ako je montáž rohových profilov či elektrických krabíc, a na menšie stavebné opravy, ako je napr. tmelenie rýh. Preto je ideálnym výrobkom pre menšie aj väčšie staveniská, na ktorých rozsah stavebných prác je veľmi široký.

Úlohou sadrového tmelu Nida Finish je prekryť škáru takým spôsobom, aby bola pre montážnika finálna úprava povrchu jednoduchšia. Tmel je stredne tvrdý a tvorí ideálnu kombináciu s výrobkom Nida Štart. To zaručuje jednoduché brúsenie povrchu a ideálnu priľnavosť výrobku. Montážnici vďaka tomu veľmi často siahajú po Nide Finish ako stierke na finálnu úpravu povrchu, najmä v prípade veľkých investícií, pre ktoré sa vyžaduje povrchová úprava na úrovni Q3 a Q4. Okrem toho biela farba hmoty po vyschnutí je tiež oceňovanou vlastnosťou výrobku. To pre našich montážnikov znamená úspory pri maľovaní povrchov po zakončení stavebných prác.

Oceňované tisíckami montážnikov zloženie sadrových tmelov Nida Štart a Nida Finish je zárukou pevného, odolného a estetického povrchu. Sme radi, že naši zákazníci majú k nim dôveru, ktorá je pre nás naozaj neoceniteľná, a že môžeme spolu tvoriť veľkolepé objekty a zároveň dejiny.

Zistite, čo o nás píšu naši zákazníci:

„TML JE NA TRHU UŽ 25 ROKOV - HLAVNÝ SYSTÉM FIRMA SINIAT. MIENKU MOJICH PRACOVNÍKOV O VÝROBKOCH NIDA ŠTART, NIDA FINISH MOŽNO VYJADRIŤ PÁR SLOVAMI: ŠÉFKO, NA STIERKOVANIE CHCEME IBA TOTO!!!“

TML, Radom

„UŽ CELÉ ROKY PREDÁVAME SYSTÉMOVE ŠPACHTĽOVACIE HMOTY SINIAT. TO JE NAŠE ODPORÚČANIE A PRVÁ VOĽBA NAŠICH ZÁKAZNÍKOV.“

PSB Kwapisz, Varšawa

Inovatívne, inteligentné a efektívne riešenia

Testované a certifikované riešenia

Zaviazané k udržateľnej výstavbe